Bihor, Oradea

Str. Roman Ciorogariu, Nr. 15

+40 745 776 743

Contactați-mă telefonic

avocatmontenegro@gmail.com

Contactați-mă prin email

Drept penal

Asistare în cadrul litigiilor penale: redactare sesizări şi denunţuri penale, pe parcursul urmăririi penale, judecăţii şi liberării provizorii pe cauţiune sau sub control judiciar, reabilitări, despăgubiri civile în cadrul procesului penal:
Asistenţă şi/sau reprezentare suspecţi în toate gradele de jurisdicţie.
Reabilitare judecătorească şi de drept.

Redactarea de cereri de revocare sau înlocuire a măsurilor preventive. Redactarea recursului şi asistarea în căile de atac declarate împotriva hotărârilor de luare sau menţinere a unor măsuri preventive.

Redactarea recursului şi asistarea în căile de atac declarate împotriva hotărârilor de luare sau menţinere a unor măsuri preventive.

Redactarea de cereri, memorii adresate organelor de urmărire penală. Reprezentarea părţii vătămate/părţii civile în faţă organelor de urmărire penală. Reprezentarea părţii civile în faţă instanţei de judecată, inclusiv redactarea de memorii, cereri, constituiri de parte civilă.

Contactați-mă

Reprezentarea inculpatului/condamnatului în faţă instanţelor de judecată, inclusiv în cazul luării unor măsuri preventive, redactarea de cereri de revocare sau înlocuire a măsurilor preventive, redactare recurs şi asistare în căile de atac declarate împotriva hotărârilor de luare sau menţinere a unor măsuri preventive.

Redactare plângeri penaleedactare plângeri penale. Constituiri parte civilă în cadrul procesului penal. Contopirea pedepselor, contestaţii la executare, cereri de liberări condiţionate

Asistare şi reprezentare inculpaţi, părţi civile, părţi vătămate, părţi responsabile civilmente, atât persoane fizice, cât şi juridice în cadrul procesului penal în toate jurisdictiile.