Bihor, Oradea

Str. Roman Ciorogariu, Nr. 15

+40 745 776 743

Contactați-mă telefonic

avocatmontenegro@gmail.com

Contactați-mă prin email

Verificare partener de afaceri

Avocat Oradea Montenegro Cristina Elena ofera servicii de verificare parteneri de afaceri.

Înaintea încheierii unei afaceri e bine de ştiut dacă societatea partener mai funcţionează. Nu pot fi semnate contracte de o societate care se află în dizolvare, insolvenţă, faliment sau este radiată.

De asemenea, o societate cu sediul expirat nu prezintă garanţia că poate fi găsită la acea adresă. Totodată, trebuie ştiut dacă cel care se declară reprezentantul societăţii are dreptul de a semna în numele acesteia.

Pentru că evaluarea juridică a societăţii partenere să fie completă ar trebui verificat dacă această apare în calitate de părat în litigii de somaţie de plată, acţiune pentru deschiderea procedurii de insolvenţă, etc.

Pe lângă această evaluare juridică este necesară şi o evaluare a bonităţii fiscale. Trebuie aflat dacă pe numele potenţialului partener sunt înregistrate incidente de plăti şi dacă cec-urile, biletele de ordin sau cambiile emise de partener au acoperire.

Contactați-mă

Acest serviciu de verificare va oferă posibilitatea să va informaţi, în modul cel mai rapid, economic şi comod despre legalitatea şi solvabilitatea partenerilor de afaceri. În funcţie de răspunsul primit în urmă verificării, veţi avea posibilitatea să apreciaţi o viitoare colaborare.

Dacă în urmă informaţiilor primite se întrevede un potenţial risc şi cu toate acestea consideraţi profitabil parteneriatul, va recomandăm introducerea în contract, a anumitor clauze pentru sporirea gradului de siguranţă.